comment 0

Burning Man

Burning Man photoes by Trey Ratcliff via Nelli Arnths blog Burning Man photoes by Trey Ratcliff via Nelli Arnths blog Burning Man photoes by Trey Ratcliff via Nelli Arnths blog Burning Man photoes by Trey Ratcliff via Nelli Arnths blog Burning Man photoes by Trey Ratcliff via Nelli Arnths blog Burning Man photoes by Trey Ratcliff via Nelli Arnths blog Burning Man photoes by Trey Ratcliff via Nelli Arnths blog Burning Man photoes by Trey Ratcliff via Nelli Arnths blogJeg har fået en ny Fetish – Burning Man. Hvert år i august drager over 50.000 mennesker til Nevada ørkenen og bygger/skaber et samfund/by/fællesskab kaldet Black Rock City midt i ingenting. Det siges at Burning Man er umuligt at forklare, at det skal opleves. Euroman har alligevel forsøgt:

“Man kan forklare omstændighederne: De ubarmhjertige omgivelser med stegende hede om dagen og temperaturer ned til frysepunktet om natten. For ikke at nævne sandstormene, der kan forvandle alt til en grødet grå masse. Og man kan fortælle, at Burning Man er et eksperimenterende kunstprojekt dedikeret til radikal selvudfoldelse, der tiltrækker kunstnere, opfindere og kreative. Eller man kan snakke om, at penge (for det meste) er bandlyst og folk i stedet giver gaver til hinanden i form af bacon, whiskey, iskaffe, klistermærker, frosne bananer, smæk og krammere. Man kan beskrive følelsen af at stå for første gang på playaen (det område i midten af det hele hvor de fleste kunstprojekter er samlet og hvor manden, Burning Man, står), omringet af hundredvis af skæve eksistenser, bizarre køretøjer, dunkende rytmer og blinkende neonlys. Men det er, som om det ikke rigtigt er nok.

Burning Man er et trip af Hunter S. Thompsonske dimensioner, og med eller uden stoffer rider man på en hallucinerende bølge af ideer og alternative tanker. Burning Man er en fantasi i virkelighedens verden, et sted hvor gængse normer og regler ophører, et fristed, hvor folk kan te sig fuldstændig, som de har lyst”.

Jeg vil lade de smukke billeder af Trey Ratcliff tale for sig selv, mens jeg bliver enig med mig selv om hvad min gave til festivallen skal være. For en ting er sikkert – Burning Man MÅ jeg bare opleve.

 

Advertisements
Filed under: Inspiring places, My life

About the Author

Posted by

Hi. I'm a danish graphic designer located in Aarhus. I'm really into outdoor adventures, coffee, design, travelling, books, photography and New York City.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s