comment 0

NEW YORK, NEW YORK

Nelli Arnth i New York City

Dette er et billede af mig i sommeren 2010. Jeg spiser morgenmad på en lille cafe nær 96th street i New York – kun få hundrede meter fra Central Park. Jeg ser bedrøvet ud fordi jeg er på vej hjem. Næste stop efter morgenmaden er lufthavnen. Men jeg var desværre ikke klar til at skulle hjem. Mit første møde med New York havde været fantastisk – og jeg lovede mig selv at jeg snart ville vende tilbage. Alligevel skulle der gå 4 år (og rejser i Australien, Singapore, Malaysia, Thailand, Indonesien, Cambodja, Vietnam, Laos, Forenede Arabiske Emirater, Tyrkiet, Spanien og Tanzania) før jeg igen sætter mine ben i byen om præcis 2 uger. Denne gang for at blive her lidt længere – knap 3 måneder, og forsøge at få et lille indtryk af hvad det vil sige at bo i byen der aldrig sover.

Jeg skal af sted med min kompagnon Maria Ernst, og jeg glæder mig som et lille barn.

Nelli Arnth i New York City

Nelli Arnth i New York City
Min mand Søren og jeg nyder 4th of July fyrværkeriet på Manhattan’s West Side.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s