comment 0

OFFF 2014

OFFF 2014 Away from the city pigerne på turJeg er hjemvendt efter 5 fantastiske dage i Barcelona, hvor jeg deltog i design konferencen OFFF for første gang. Det er været den vildeste kreative indsprøjtning, som jeg delte med min kompagnon Maria Ernst. Vi så nogle af de største og mest spændende illustratorer, grafiske designere, fotografer og filmmakers fra hele verden. Vi hørte MANGE speaks blandt andet af: skaberen af skrittyperne Soho og Neo Sans – Seb Lester, den danske designduo Hvass&Hannibal, illustrator og packaging design master Steve Simpson, den übercool Kate Moross (som vi fik et billede med – YAY), ”the Meryl Streep of book design” – Chip Kidd, design and motion studio ManvsMachine og mange flere. Stemningen summede af kreativitet og det var for fedt at være en del af. Vi var af sted med en flok skønne mennesker fra HK Grafisk Kommunikation og Visuelt Forum. På mange måder havde man bare slet ikke lyst til at skulle hjem igen.

Vil du vide mere om eventen eller holde øje med næste års program – så tjek www.offf.ws

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s