comment 0

BRYLLUP

Benj Haisch wedding photography via Nelli Arnths Blog Benj Haisch wedding photography via Nelli Arnths Blog Benj Haisch wedding photography via Nelli Arnths Blog Benj Haisch wedding photography via Nelli Arnths Blog Benj Haisch wedding photography via Nelli Arnths BlogSe også den rørende video fra vielsen.

Jeg har forrygende travlt for tiden. Der er nemlig kun små to uger til at jeg skal giftes. De sidste 8 måneder har jeg været i total bryllupsmode, og fulgt samtlige bryllupsblogs på nettet. Disse smukke bryllupsbilleder fandt jeg på en af dem – Green Wedding Shoes. De er taget af fotografen Benj Haisch af brudeparret Laura og Nick som har valgt et ret utraditionelt bryllup der virkelig viser deres kærlighed for naturen.

Advertisements
Filed under: Photography

About the Author

Posted by

Hi. I'm a danish graphic designer located in Aarhus. I'm really into outdoor adventures, coffee, design, travelling, books, photography and New York City.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s