comment 0

KrisKros

Kris Kros logo by Wondereight via Nelli Arnths blog Kris Kros packaging design by Wondereight via Nelli Arnths blog Kris Kros packaging design by Wondereight via Nelli Arnths blog Kris Kros visual identity by Wondereight via Nelli Arnths blogDet lebanesiske design bureau Wondereight står bag denne visuelle identitet for KrisKros, som er en restaurantkæde i Dubai. Jeg har før blogget om deres arbejde med Cozmo Cafe, men er også duperet af deres identiteter til Pizzeria Pomodoro og Baker and more. Andre må også have fået øjnene op for Wondereight, da de indenfor nærmeste fremtid åbner afdelinger i London og Dubai. Bum.

Via Serifs & Sans

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s