comment 0

YAY Festival

YAY festival by SNASK via Nelli Arnths blogYAY festival by SNASK via Nelli Arnths blog YAY festival by SNASK via Nelli Arnths blog Så er det på fredag at det går løs. Jeg skal bruge weekenden i Stockholm med Maria – it feeds me more. Vi skal sove på Den Röda Båten (jeps, det er en båd) og til YAY Festival. En festival med inspirerende talks fra blandt andre James Victore, Maddox og bedst af alt Stefan Sagmeisters højre hånd Jessica Walsh. Arrangørerne af YAY Festival er svenske SNASK, som tidligere er nævnt i dette indlæg hvor jeg var super begejstret over deres optræden til We Love Graphic Design 2012. Selv skriver de om festivallen “…a festival with the combination of inspiring and entertaining talks, live music and a spectacular after party – everything packaged as one festival”.

Festivallens grafiske identitet er selvfølgelig totalt outstanding.

Vi glæder os!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s