comment 0

ZOO PORTRAITS

ZOO PORTRAITS by photographer Yago Partal via Neli Arnths blog ZOO PORTRAITS by photographer Yago Partal via Neli Arnths blog ZOO PORTRAITS by photographer Yago Partal via Neli Arnths blog ZOO PORTRAITS by photographer Yago Partal via Neli Arnths blog ZOO PORTRAITS by photographer Yago Partal via Neli Arnths blogZOO PORTRAITS by photographer Yago Partal via Neli Arnths blogZOO PORTRAITS by photographer Yago Partal via Neli Arnths blog
ZOO PORTRAITS by photographer Yago Partal via Neli Arnths blog
Hvor har jeg været hele mit liv, siden at jeg har kunnet gå glip af Yago Partalsfantastiske ZOO PORTRAITS. Yago har givet hver enkel dyr personlighed, og nøje udvalgt tøj som passer til dyrets opfundne personlighed. Man kan ret hurtigt spotte at bjørnen er en hyggelig bamsefar, mens tyren er en hård nitte. Det er et meget gennemført projekt, som både kan købes som prints, t-shirts, kalendere osv. Jeg vil bare gerne have det hele!

Via. Demilked

Advertisements
Filed under: Photography

About the Author

Posted by

Hi. I'm a danish graphic designer located in Aarhus. I'm really into outdoor adventures, coffee, design, travelling, books, photography and New York City.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s