comment 0

Erenst Zacharevic

Street Art by Erenst Zacharevic via Nelli Arnths blog Street Art by Erenst Zacharevic via Nelli Arnths blog Street Art by Erenst Zacharevic via Nelli Arnths blog Street Art by Erenst Zacharevic via Nelli Arnths blogSå er jeg hjemme igen efter en fuldstændig fantastisk rejse i Sydøstasien. Rejsen endte i Malaysia, hvor dette street-art hører hjemme. Stilen er unik ved at kombinere street-art med fysiske objekter som stole, motorcykler og nedløbsrør. Kunstneren bag er den unge litauer Erenst Zacharevic der i dag bor i Malaysia. Størstedelen af hans kunst kan ses i Georgetown i Penang, desværre et af de steder jeg ikke nåede opleve da jeg boede i Malaysia. Men nu er der blot endnu en grund til at besøge øen, når jeg en dag besøger det smukke land igen.

Advertisements
Filed under: Street Art, Travel

About the Author

Posted by

Hi. I'm a danish graphic designer located in Aarhus. I'm really into outdoor adventures, coffee, design, travelling, books, photography and New York City.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s