comment 0

The Secret Garden

The Secret Garden visual identity by We Are Booth via Nelli Arnths BlogThe Secret Garden visual identity by We Are Booth via Nelli Arnths BlogThe Secret Garden visual identity by We Are Booth via Nelli Arnths Blog  The Secret Garden visual identity by We Are Booth via Nelli Arnths Blog  The Secret Garden visual identity by We Are Booth via Nelli Arnths Blog

Jeg fandt denne smukke visuelle identitet på Pinterest i sidste uge. The Secret Garden er et bed & breakfast i Cape Cod, Massachusetts. Briefet lød at skabe en identitet der var både frisk og nutidig, men samtidig udstrålede den charme og nostalgi som B&B stedet emmer af. Netop den kombination må siges at være spot on.

Via mit Graphic Design board på Pinterest

By Booth

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s