comment 0

Cafeer Stories

Visual Identity for Caféer Stories by swedish studio BVD via Nelli Arnths BlogVisual Identity for Caféer Stories by swedish studio BVD via Nelli Arnths BlogVisual Identity for Caféer Stories by swedish studio BVD via Nelli Arnths Blog Visual Identity for Caféer Stories by swedish studio BVD via Nelli Arnths BlogDenne lækre visuelle identitet er lavet for den svenske kæde Caféer Stories af design bureauet BVD. BVD holder til I Stockholm og har tidligere arbejdet med virksomheder som H&M, 7-Eleven og IKEA. Se flere af deres spændende projekter her.

Via newgrids.fr

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s