comment 0

New Aker Brygge

New Aker Brygge visual identity by Bleed Via Nelli Arnths Blog New Aker Brygge visual identity by Bleed Via Nelli Arnths Blog New Aker Brygge visual identity by Bleed Via Nelli Arnths Blog New Aker Brygge visual identity by Bleed Via Nelli Arnths Blog
Design bureauet Bleed har en afdeling i Wien og en i Oslo. De har fornyligt lanceret redesignet af deres hjemmeside, hvor du finder en masse spændende grafiske projekter samt deres manifesto, som de altid forsøger at arbejde ud fra.

Bleed står bag denne visuelle identitet til Aker Brygge – en populær bydel i Oslo der netop gennemgår en komplet restaurering der efter planen står færdig i 2015. I den forbindelse fik Bleed til opgave at skabe en grafisk linje der udstrålede bydelens værdier.

Via. Design Work Life

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s