comment 0

Art of the Menu

Jeg har i dag gjort hele to fund. Det hele startede på Pinterest hvor jeg på mit Graphic Design board fik lyst til at se mere af dette design, hvilket førte mig videre til bloggen Art of the Menu som viser de visuelt smukkeste menukort fra hele verden. Her findes en masse fede projekter som for eksempel denne eller denne (øverste billede). Art of the Menu førte mig videre til det danske reklame- og designbureau WonWon som holder til i Viborg, og står bag den visuelle identitet af cafe og madhuset For enden af gaden. Sikke mange inspirerende links på en gang.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s