comment 0

Office Decoration

Dette er billeder af den hollandske artist Mark van der Noord der er travlt beskæftiget med at dekorere Love vs Designs kontor. Hvorfor nøjes med at hænge billeder op når man kan bruge væggene som et stort lærred?

Love vs Design er en super innovativ og spændende virksomhed. De beskriver sig selv som et Wedding Stationery Design company,  og som navnet antyder skaber de invitationer (hovedsageligt til bryllupper) i deres design studio nær Los Angeles. De har virkelig fundet en niche og en forretningsmodel som helt sikkert er kommet for at blive. Tjek et udpluk af deres arbejd her.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s