comment 0

Curriculum Vitae

CVer og jobansøgninger behøver ikke være skrevet i Word med Times New Roman på et A4 papir. Hvis man laver en hurtigt søgning på Behance eller Pinterest findes der masser af ideer til hvordan man kan lave en alternativ ansøgning. Jeg lavede denne ansøgning da jeg skulle finde et praktiksted i forbindelse med min uddannelse som E-konceptudvikler. Det er i A3 format og skal foldes to gange på midten. Mit mål var at give læseren en aha-oplevelse samtidig med et overskueligt men personligt indblik i hvem jeg er som person og grafisk designer. Jeg fik en masse positiv respons, og det var tilmed sjovt at lave.

Andre inspirerende CVer kan ses her, her og her

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s