comment 0

Novel Tea Cafe

Dette er desværre et fiktivt skoleprojekt af Woody Harrington, jeg ville ellers gerne besøge en sådan cafe. Woody har selv fundet på konceptet der har rod i klassisk litteratur, hvilket afspejles i de mange litterære referencer. Farvepaletten er skabt ud fra typiske gamle bogomslag, visitkortet bringer minder frem fra det gamle stempel-system på bibliotekerne og teernes navne her referencer til forskellige værker fx. Teasure Island, The Tell Tale Tea, The Great Gatstea og Sense and Sensibilitea.

Via. designworklife

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s