comment 0

Franske Macarons


Jeg har en forkærlighed for franske macarons. Bare synet af de små farvestrålende kager gør mig glad. Så i dag vil jeg dele denne opskrift jeg fandt på boligliv.dk med jer. Efter at have boet og rejst forskellige steder i verden det sidste år savner og glæder jeg mig til at komme hjem og bage igen. Så er franske makroner vel et fint sted at starte.

Find opskriften på franske macarons samt mange andre uimodståelige opskrifter på http://www.boligliv.dk/mad/bagning/uimodstaelige-franske-fristelser/

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s