comment 0

Studio Violet

Det svenske Studio Violet består af de to kvindelige grafiske designere Camilla Engman og Elisabeth Dunker. De skaber smukke og humoristiske illustrationer som kan købes som plakater, postkort, bøger, te-stel og stempler. Deres illustrerede figur ‘Mr Mustache’ har så stor succes at Camilla og Elisabeth nu har udgivet en bog om ham. Han er også at finde på plakaten ‘Friends of Violet’ som står højt på min ønskeliste. Se mere af deres arbejde på http://www.studioviolet.se eller besøg deres blog http://studioviolet.blogspot.com/

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s