comment 1

Ork Posters

 

 

 

Jeg var på udkig efter en New York City/Manhattan poster, som adskildte sig fra den typiske “Brooklyn Bridge med Manhattans skyline i baggrunden”. Jeg fandt hvad jeg søgte efter på http://www.orkposters.com som forhandler ‘city neighborhood posters’. Jenny Beorkrem er hovedet bag og hun fik ideen, efter selv at have søgt markedet tyndt efter en Chicago poster som passede til hendes smag for godt design, typografi, enkelthed og originalitet. Hun designede derfor selv hendes første poster i 2007. Siden da har hun lavet mange flere, og hendes design er blevet så kendt at blandt andre Urban Outfitters og Macy’s har ville forhandle hendes design. Det var hun dog ikke interesseret i.
Se mere eller køb på http://www.orkposters.com/

Advertisements

1 Comment so far

  1. Thor

    Det er nogle rigtig flotte plakater du har fundet der, og man kan jo næsten kun gætte på, hvor Kortkartellet her nogle år senere har fundet inspiration til deres meget populære plakater :) Her hjemme har vi kigget lidt på BY LUX, og har nu lige fået lidt af deres plakater på væggen http://bylux.dk/shop/frontpage.html

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s