comment 0

All is full of love

Jeg faldt over denne kalender, da jeg den anden dag søgte lidt rundt for at finde et nyt baggrundsbillede. Den er lavet af Denitsa Boyadzieva, som kombinerer grafik med virkelige materialer som stof, grene, papir og lignende. Det er en spændende metode, som sammen med hendes brug af farver viser stort talent. Hver af de små væsener har deres egen historie.

Der er blevet lavet 200 kalendere, som alle har en unik kode samt et nummer fra 1-200. Køberen kan med den unikke kode uploade et billede af kalenderen, når den er hængt op i det nye hjem, på All is full of love’s hjemmeside. Det er da innovativ markedsføring.

Se resten af kalenderen, køb den eller se de uploadede kalender billeder på: http://www.allisfulloflove.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s