comment 0

lovelypackage.com

Lovelypackage.com er en meget anerkendt designblog indenfor emballagedesign. Jeg har altid haft stor interesse indenfor området, og det er en god inspirationskilde med masser af spændende og innovativ deisgn. Det er fedt at se, at også mange designstuderende for deres arbejde repræsenteret på siden. De har så sent som i går udvidet med siden med http://lovelystationery.com og jeg ser frem til at se hvad den udvikler sig til. Billederne er udpluk fra bloggen.
De to første billeder er eksempler på innovative mælkeproduktdesigns som ellers normalt er kedeligt og hverdagsagtige. Den første er lavet af det russiske firma  Depot WPF Branding Agency mens nummer to er lavet af det amerikanske firma  Motto. Jeg kan godt lide når virksomheder tør skille sig ud fra mængden, og hvis jeg fik fingrene i ‘the spottet cow’ flasken er jeg sikker på at jeg ikke kunne nænne at smide den ud. Jeg ville genbruge den, hælde nyt mælk over i den og min kæreste ville ryste på hovedet af mig. Det er ikke ligefrem samme følelse jeg har, når jeg står med et Arla mælkeprodukt i hånden…
Jeg har tit undret mig over hvorfor vinflaskeemballage altid laves på den samme kedelige måde. Det samme må det spanske firma  Sidecar have tænkt da de designede disse flasker med inspiration fra de syv dødssynder.
Sidst men ikke mindst har vi endnu et te-emballage design lavet for Marks and Spencer af engelske Stuart Kolakovic. Brugen af farver og illustrationer taler vidst for sig selv..

Tjek mere på http://lovelypackage.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s