comment 0

BOH

BOH Malaysisk Te, Teh Tarik, Boh Garden Teas tedåser, BOH Seri Songket

Boh te er Malaysias førende teproducent. Teen kommer fra det smukke område Cameron Highlands, som jeg glæder mig meget til at besøge. Jeg har hørt at de har en tesalon hvor du kan smage teen med smuk udsigt over teplantagerne.  Her både produceres og pakkes teen hvilket forhøjer kvaliteten af den.
Lige meget hvilken restaurant eller gadekøkken du besøger her i Kuala Lumpur kan du få Teh Tarik som er sort te blandet med kondenseret mælk. Den laves på en helt speciel måde, ved at hælde blandingen af te og mælk frem og tilbage i 30 centimeters højde. På den måde opnår den en optimal drikketemperatur og blander teen og mælken grundig. Man siger også at det gør teen bedre, og det sammenlignes med at ilte vin. Denne proces gør at der ikke er to steder i Kuala Lumpur hvor Teh Tarik laves på samme måde. Der afholdes faktisk konkurrencer og forestillinger for de bedste folk indenfor te-processen. Endelig er jeg kommet til et land hvor de tager te brygning og drikning seriøst (:
Teh Tarik er den røde pose på billedet. Men Boh laver meget andet.
Boh Garden Teas er deres fineste mærke. Det er te af højeste kvalitet, som håndplukkes i BOHs tehave og produceres meget nænsomt uden brug af maskiner. Al teen bliver inden pakning håndsorteret så kun den bedste te bliver solgt.
BOH Seri Songket er en lidt billigere udgave, men absolut stadig en god te. De kan købes i de fineste små tedåser som er flot dekoreret. Det er sorte teer med forskellig frugtsmag. Jeg sidder lige nu med Passionfruit teen fra denne serie, og den kan absolut anbefales.
Yderligere laver de Ice Tea, samt Teacino som vidst egentlig bare er te med mælk og sukker.

Som et ekstra plus har BOH et samarbejde med WWF for at hjælpe orangutangen og dens omgivelser.

Se mere på www.boh.com.my hvor du kan købe og læse om teen. Den forhandles også i danske e-shops og butikker.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s