comment 0

Te i smuk indpakning

Packaging design er spændende, og jeg drømmer om at tage et speciale indenfor området. Indtil da må jeg nøjes med at kigge.
Det er ingen hemmelig at jeg elsker te, og drikker det hver dag. En fyr fra Singapore sagde til mig den anden dag “you are always drinking tea of that cup”, og det har han jo sådan set ret i. Når te og design så også følges ad, kan det ikke blive meget bedre.
Et godt eksempel på det er Clipper Tea. Jeg har set mærket før men har aldrig tænkt videre over det. Lige indtil at de redesignede næsten alle deres produkter. Hold da fast hvor er det blevet flot. Jeg prøvede så at lade være med at købe det, med den grund at jeg ikke vil lade design styre mine købevaner (ikke for meget i hvert fald). Jeg mener, indholdet er jo stadig det samme.
Men.. Det var jo simpelthen ikke muligt i denne situation. Så lige nu sidder jeg og hygger med min varme Clipper White Tea with Peppermint. Var der nogen der sagde designaholic ?

Deres hjemmeside er også meget gennemført, og det er her jeg har snuppet billederne: http://www.clipper-teas.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s