comment 0

Godt nyt fra chick lit verdenen

Hvor blev jeg glad da jeg i sidst besøgte Borders som er en af de store boghandlerkæder her i Melbourne (og som desuden har en cafe i hver af de mega store butikker!). Der på hylden med New Releases lå den nye shopaholic bog og smilede til mig, og jeg som gik og troede at historien om Rebecca Bloomwood var slut efter at have fulgt hende i hele 5 bøger tog heldigvis fejl. Den hedder Mini Shopaholic og handler om Beckys liv med hendes nu 2-årige datter Minnie. Jeg glæder mig til at læse den, ikke fordi at jeg forventer at selve bogens historie er noget speciel. Men fordi at Sophie Kinsella er fantastisk til at indvie læseren i Beckys tanker og liv, hvilket gør at bøgerne får mig til at grine højlydt hver gang.

En anden chick lit bog som jeg glæder mig til at læse er Carries Dagbog 1  som blev ugivet i sommers. Den hander om Carrie Bradshaws liv i high school, altså før New York, Mr. Big og hendes 3 soulmates. Det er svært hvor meget der kan forventes af bogen, men jeg ser frem til at få fingrene i både den og den allerede planlagte Carries Dagbog 2.

Chick lit genren er nok i manges øjne ligegyldigt tøsepladder, men hvis man trænger til at slå hovedet fra og nyde en god og sjov bog, vinder de hver gang!

Billederne er fra http://www.saxo.dk

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s